сряда, 6 октомври 2010 г.

7 Дни

7 Дни
Бруно е 38 - годишен хирург, който живее в Драмонвил с жена си Силвия и 8 годишната си дъщеря Жасмин. Живеят в мир и съгласие докато в един есенен ден намират дъщеря му изнасилена и убита. Убиецът е заловен веднага, но Бруно не намира покой и в главата му се ражда план
Гледай

30 Дневна нощ

30 Дневна нощ: Мрачни дни (+18)
В този филм главната героиня от "30-дневна нощ" Стела (Кийли Санчез) заминава за Лос Анджелис с идеята да разгласи пред света историята за сблъсъка си с вампири в градчето Бароу, Аляска. Силното й желание да отмъсти за убития си съпруг Ибън (Джош Хартнет, “Град на греха”) привлича вниманието на местните кръвожадни създания на нощта...

Гледай 

Циклоп

 Циклоп
Император Тиберий принуждава най-смелия си боец Маркъс да покори чудовищния циклоп, които унищожава провинцията. След ожесточени боеве страшния циклоп е вкарани в подземията. След победата си Маркъс е принуден да се бори в гладиаторски игри. Недоволен от императора, той се съюзява със циклопа и заедно тръгват срещу неговата армия. Те повеждат титанична битка срещу императора и неговия зъл племенник, заедно с красивата варварка Барбара.

Гледай

Хищници

Хищници

Ройс (Ейдриън Броуди) е отвлечен от извънземни, познати като Хищниците. Той е отнесен в планетата на съществата, която служи за смъртоносните им игри – преследване на хора. Заедно с още 7 човека, Ройс трябва да се пребори за живота си, бивайки ловуван от така наречените Черни Супер Хищници. Докато „играят”, хората се натъкват на Ноланд (Лорънс Фишбърн), американски войник, докаран на планетата преди години за плячка на Хищниците, но успял да се спаси, криейки се в пещера. Ноланд разкрива на останалите, че играта, в която са въвлечени, се провежда от много години.
Сценарист/продуцентът Робърт Родгирез обещава, че новият филм от култовата поредица ще бъде пряко продължение на първите 2 филма – суров и жесток, точно като тях.

Гледай

Плачът на слънцето

Плачът на слънцето
Елитен екип от ;тюлени;, воден от лейтенант А.К.Уотърс (Брус Уилис), е изпратен дълбоко в нигерийската джунгла, за да открие и спаси д-р Лена Кендрикс (Моника Белучи). Д-р Кендрикс, американска гражданка по съпруг, се грижи за жертвите на продължаващата гражданска война в католическата мисия на изоставено село.
С пристигането на Уотърс, д-р Кендрикс отказва да напусне селото, докато той не й обещае, че ще се погрижи да осигури политическо убежище на 70 бежанци отвъд близката граница. В противен случай те трябва да разчитат на милостта на бунтовническата армия. Това напълно променя характера на мисията...


Гледай

Междузвездни войни: Войните на Клонираните

Междузвездни войни: Войните на КлониранитеВойната на клонингите се разпростира и храбрите джедаи трябва да въдворят ред в галактиката. Повече и повече системи падат под властта на Тъмния сид лорд, докато Републиката се сражава с нечетната армия от дроиди. 
Анакин Скайуокър и неговия ученик Асока Тано са на мисия, която ги изправя пред самия Джаба да'Хът. Граф Дуко и зловещите му подчинени, включително и нечестивия Асай Вентрес, няма да се спрат пред нищо, за да попречат на Анакин и ученика му. 
Междувременно на фронта Оби-Уан Кеноби и Йода храбро предвождат армията от клонинги, за да попречат на дроидите и плановете на черните сити...


Гледай

Кинг Конг

Кинг Конг
Носителят на ;Оскар; Питър Джаксън режисира ;Кинг Конг; и ни представя своята зашеметяваща кинематографична версия на култовата история за гигантската горила, заловена в дивата природа и доведена в цивилизацията, където се сблъсква със своята трагична съдба. 
В този разтърсващ и високо оценен от критиците хит, номинираната за ;Оскар; Наоми Уотс е момичето, чиято ;красота, убива Звяра;.


Гледай